Frokost

Top 3 frokoststeder i Frankrig – se dem her

Mange danskere elsker deres frokostordninger i København – men er du i Frankrig, skal de lede andre steder efter lækre måltider. Her får du tre lækre steder, der alle serverer smagfulde frokoster.

Frokost.dk har i mange år leveret lækre frokostordninger i København – men hvad gør man, hvis man befinder sig i Frankrig, nærmere bestemt hovedstaden Paris? Se de fine forslag på 3 lækre frokostrestauranter her.

L’Abeille – fransk når det er bedst

Christophe Moret, der er en af Frankrigs meste kendte kokke, serverer lækre retter på L’Abeille. Han startede selv restauranten for nogle år siden, og den er opkaldt efter Napoleonske bee motif. Frokostmenuen har modtaget to Michelin stjerner. Det er især den moderniserede Haute-cuisine, der har løftet smagsoplevelsen til nye højder. Til frokost får du en masse grøntsager og kanin med trøfler og sennep. Man skal gerne ankomme i stil, og det betyder, man skal have pænt tøj på.

Pris: £££

Åbningstider: tirsdag – lørdag 7.30 – 22.30

Reservation: Ja

Pierre Gagnaire

En af de mest opfindsomme kokke findes på Pierre Gagnaire. Selv fortæller han, han bliver inspireret af jazz og kunst. Men hans cuisine er helt uovertruffen. Til frokost på den historiske restaurant finder man små delikate forretter, store og mættende hovedretter, mens desserterne alle er skrøbelige kunstværker. Restauranten bliver ofte forbundet med molekylær gastronomi, og chefen er da heller ikke bleg for at teste en ting eller to af. Det er absolut en af de bedste frokostrestauranter, du kan besøge i Frankrig.   Selve frokostmenuen ændrer sig fra uge til uge, og du kan støde på alt fra traditionel fransk gourmetmad til nytænke retter, der kombinerer det bedste fra alle verdener.

Pris: £££

Åbningstider: mandag – fredag 12 – 13.30 og igen 19.30 – 21.30

Reservation: Ja

Le Petit Retro

Le Petit Retro har eksisteret siden 1904 og er derfor en af de ældste nuværende frokostrestauranter i Frankrig. Restauranten er udsmykket med flotte blomsterfliser og vintage interiør. TV journalisten Grégory Poirier købte sammen med hans kone restauranten, og sammen har de bibeholdt de flotte dekorative udsmykninger. Selve frokostrestauranten serverer en luksus frokostmenu bestående af kalvelever med dijón sennep og blanquette de veau.  Derudover får gæster sæsonens udvalgte råvarer, der alle bidrager til en fantastisk oplevelse for smagsløgene.

Pris: £££

Åbningstider: mandag – lørdag 11 – 23

Reservation: Ja